Cine altcineva dacă nu un român se putea gândi la asta? Să-şi dreseze porcul să evadeze din coteţ şi să se întoarcă la el ori de câte ori îl vinde! A păţit-o un gospodar din Vâlcea, care a achiziţionat de bună credinţă, din târg de la Băbeni, un porc de Crăciun frumos. Omul l-a băgat în coteţ, urmând să-l taie în weekend, însă a doua zi dimineaţa, porcul ia-l de unde nu-i!porc_evadeaza_de_dupa_gard.jpg

Omul a dat porcul dispărut şi a cerut Poliţiei să-l dea în urmărire generală, însă poliţiştii i-au spus că nu e primul păgubit cu schema “porcul dresat”. Au fost şi alte reclamaţii, acest porc evadând din nu mai puţin de 14 gospodării în ultimele 2 săptămâni.

Aflând aceste lucruri, omul păţit şi-a dat seama că într-adevăr porcul îl privise cam ironic şi nu părea deloc speriat de perspectiva Ignatului: “El ştia că urma să evadeze, nici nu i-a păsat când a văzut ceaunul în curte”. Poliţiştii îi avertizează pe români să fie atenţi la porcii vânduţi cu preţ de chilipir: “Cel mai probabil sunt dresaţi şi o să vă treziţi fără ei”.

Unii cumpărători de porci spun că ei au alarme la coteţ şi camere video, dar chiar şi aşa unii porci sunt dresaţi să vadă pinul şi îl introduc cu copita, apoi ies nestingheriţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 12.12.2019 16:41 Social

National Cinematografic