Atenţie la porcii dresaţi! Îi cumperi din târg şi ei se întorc la stăpân!

Cine altcineva dacă nu un român se putea gândi la asta? Să-şi dreseze porcul să evadeze din coteţ şi să se întoarcă la el ori de câte ori îl vinde! A păţit-o un gospodar din Vâlcea, care a achiziţionat de bună credinţă, din târg de la Băbeni, un porc de Crăciun frumos. Omul l-a băgat în coteţ, urmând să-l taie în weekend, însă a doua zi dimineaţa, porcul ia-l de unde nu-i!

Omul a dat porcul dispărut şi a cerut Poliţiei să-l dea în urmărire generală, însă poliţiştii i-au spus că nu e primul păgubit cu schema “porcul dresat”. Au fost şi alte reclamaţii, acest porc evadând din nu mai puţin de 14 gospodării în ultimele 2 săptămâni.

Aflând aceste lucruri, omul păţit şi-a dat seama că într-adevăr porcul îl privise cam ironic şi nu părea deloc speriat de perspectiva Ignatului: “El ştia că urma să evadeze, nici nu i-a păsat când a văzut ceaunul în curte”. Poliţiştii îi avertizează pe români să fie atenţi la porcii vânduţi cu preţ de chilipir: “Cel mai probabil sunt dresaţi şi o să vă treziţi fără ei”.

Unii cumpărători de porci spun că ei au alarme la coteţ şi camere video, dar chiar şi aşa unii porci sunt dresaţi să vadă pinul şi îl introduc cu copita, apoi ies nestingheriţi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 decembrie 2019 14:12
Citește mai mult despre: porc

Alte articole

Vezi mai mult