Atenție la sejururile în Mediaș cu „tăiere de Ignat”. Nu e vorba de porc!

Canibalii pândesc din toate părțile în orașul Mediaș și în perioada aceasta, sub pretextul Ignatului, foarte mulți turiști imprudenți riscă să ajungă în ceaunul lor. Mai ales în mediul online au apărut sute de anunțuri cu sejururi de Ignat la Mediaș, care includ și o tăiere.

Atenție! În cele mai multe cazuri nu e vorba de porc, ci chiar de turist, avertizează antropologul Decebal Popescu, care studiază canibalii din Mediaș de peste 20 de ani.

Aveți mare grijă dacă în Mediaș vi se propune să mergeți cu colindul! În realitate veți fi plimbat pe la casele marilor canibali din oraș, unde veți fi expus ca o bucată de carne în galantar. Cei care ”primesc” cu colindul vă primesc chiar pe voi și urmează să vă gătească și să vă consume, dovadă fiind și faptul că pe mese e plin de murături, explică antropologul.

Canibalii din Mediaș dau dovadă de un cinism extrem când în componența ofertelor bagă și ”pomana porcului”, aceasta fiind atitudinea lor reală față de turist: un porc pe care îl mănâncă pofticioși, după care, ghiftuiți, se ascund în hrubele lor și așteaptă următoarea victimă împrudentă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 decembrie 2022 07:50
Citește mai mult despre: canibali Ignat Mediaș

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult