Atenţie la ţepari! Un administrator a cerut bani pentru o operaţie ca să adune întreţinerea

Caz grav de înșelăciune într-un bloc din capitală. Sub pretextul că are nevoie de bani pentru o operație extrem de complicată la ficat, administratorul blocului M25 din Titan a solicitat și a obținut de la locatari din bloc sume de bani care au fost folosite ulterior pentru plata intreținerii.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 s-au înregistrat mai multe plângeri împotriva acestui administrator și s-a constituit dosar penal pentru înșelăciune. Asemenea obiceiuri oneroase, cum ar fi plata întreținerii în București, trebuie stopate din fașă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Olimpia David.

Fapta este cu atât mai gravă cu cât în București nu se plătește pentru căldură, parte importantă a întreținerii, de-aia nici nu prea e în unele zone. „Domnule, de-aia se și subvenționează căldura, ca să-mi rămână mai mulți bani de internet, să pot să intru să-i critic pe ăia de la țară care fură lemne să se încălzească, că javrele nu s-ar muta aici la Capitală să muncească. Administratorul? A, ăla ar trebui împușcat”, a precizat un om din bloc.

Scris de Ef
30 decembrie 2019 11:12
Citește mai mult despre: administrator

Alte articole

Vezi mai mult