Cei mai naivi bucureșteni trăiesc, fără îndoială, în Drumul Taberei. Deși n-au absolut niciun motiv să creadă povestea cu metroul care s-ar construi în cartier, cei din Drumul Taberei continuă să creadă în ea. Iar de când a început să fie amplasată litera M prin diverse șantiere din cartier, locuitorii sunt și mai convinși că va exista metrou în Drumul Taberei.

metrou_drumul_taberei_litera_M.jpg

”Îmi pare rău să le-o spun, dar cei din Drumul Taberei ar trebui să știe că litera M nu vine de la «Metrou», ci de la cu totul altceva”, a avertizat reputatul bucureștean Decebal Popescu. ”Vine de la cuvântul ăla care ilustrează cel mai bine ce-o să-și ia naivii care au impresia că în cartierul ăla amărât se va construi vreodată metrou. Hai, că nu cred că-i greu de intuit cuvântul.”

Se pare totodată că litera M din Drumul Taberei este incompletă. ”Fiind vorba de șantiere în lucru, suntem încă în primul stadiul al lucrărilor”, a precizat constructorul proiectului. ”În perioada imediat următoare în fața literei M va fi amplasată și litera P, astfel încât o să avem peste tot PM. Adică PM în sensul de «P… Metrou».”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 23.01.2020 07:48 Social

National Cinematografic