Atenţie la ţepe! Litera M afişată la staţiile din Drumul Taberei nu vine de la “Metrou”

Cei mai naivi bucureșteni trăiesc, fără îndoială, în Drumul Taberei. Deși n-au absolut niciun motiv să creadă povestea cu metroul care s-ar construi în cartier, cei din Drumul Taberei continuă să creadă în ea. Iar de când a început să fie amplasată litera M prin diverse șantiere din cartier, locuitorii sunt și mai convinși că va exista metrou în Drumul Taberei.

”Îmi pare rău să le-o spun, dar cei din Drumul Taberei ar trebui să știe că litera M nu vine de la «Metrou», ci de la cu totul altceva”, a avertizat reputatul bucureștean Decebal Popescu. ”Vine de la cuvântul ăla care ilustrează cel mai bine ce-o să-și ia naivii care au impresia că în cartierul ăla amărât se va construi vreodată metrou. Hai, că nu cred că-i greu de intuit cuvântul.”

Se pare totodată că litera M din Drumul Taberei este incompletă. ”Fiind vorba de șantiere în lucru, suntem încă în primul stadiul al lucrărilor”, a precizat constructorul proiectului. ”În perioada imediat următoare în fața literei M va fi amplasată și litera P, astfel încât o să avem peste tot PM. Adică PM în sensul de «P… Metrou».”

Scris de Calin
23 ianuarie 2020 08:01
Citește mai mult despre: metrou

Alte articole

Vezi mai mult