Atenţie: nu ţineţi cardul de sănătate în portofel! Există riscul să vă strice şi celelalte carduri

Cardul de sănătate nu e doar inutil, ci poate fi chiar periculos! O spun reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi CNAS, care ne avertizează să nu-l mai ţinem în portofel, pentru că există riscul ca acesta să ne strice şi cardurile bune.

“Carduri bancare, carduri de fidelitate de la diferite supermarketuri, badge-urile de la corporaţie, chiar şi permisul de conducere – toate pot fi afectate”, explică Decebal Popescu, specialist în carduri. “Mii de români s-au trezit cu ele inactivate, demagnetizate, găurite sau topite după ce le-au ţinut prea aproape de cardul de sănătate.”

“Cel mai grav caz a fost al unui domn din Galaţi. Potrivit Poliţiei, cardul de sănătate i-a clonat cardul de salariu, i-a scos toţi banii din cont şi a fugit în Mauritius cu nevastă-sa.”

“Nu am găsit încă motivul pentru acest comportament ciudat al cardului de sănătate sau vreo soluţie permanentă, dar dacă vreţi neapărat să-l luaţi la voi, înfăşuraţi-l bine în folie de aluminiu”, adaugă expertul. “Bine, nu văd de ce ar vrea cineva să scoată cardul de sănătate din casă. Poate doar ca să pară portofelul mai gros.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
4 noiembrie 2016 16:30
Citește mai mult despre: card de sanatate carduri portofel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult