Atenţie: nu ţineţi cardul de sănătate în portofel! Există riscul să vă strice şi celelalte carduri

Cardul de sănătate nu e doar inutil, ci poate fi chiar periculos! O spun reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi CNAS, care ne avertizează să nu-l mai ţinem în portofel, pentru că există riscul ca acesta să ne strice şi cardurile bune.

“Carduri bancare, carduri de fidelitate de la diferite supermarketuri, badge-urile de la corporaţie, chiar şi permisul de conducere – toate pot fi afectate”, explică Decebal Popescu, specialist în carduri. “Mii de români s-au trezit cu ele inactivate, demagnetizate, găurite sau topite după ce le-au ţinut prea aproape de cardul de sănătate.”

“Cel mai grav caz a fost al unui domn din Galaţi. Potrivit Poliţiei, cardul de sănătate i-a clonat cardul de salariu, i-a scos toţi banii din cont şi a fugit în Mauritius cu nevastă-sa.”

“Nu am găsit încă motivul pentru acest comportament ciudat al cardului de sănătate sau vreo soluţie permanentă, dar dacă vreţi neapărat să-l luaţi la voi, înfăşuraţi-l bine în folie de aluminiu”, adaugă expertul. “Bine, nu văd de ce ar vrea cineva să scoată cardul de sănătate din casă. Poate doar ca să pară portofelul mai gros.”

Scris de Vasile
4 noiembrie 2016 16:11

Articole asemanătoare

Vezi mai mult