Atenție români, nu mai aruncați nisipul din litiera pisicii! Puteți face din el o plajă superbă în piața blocului

Denumit și „aurul gri”, nisipul din litiera pisicii a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru construcția plajelor în țările defavorizate, care nu au plajă frumoasă și curată ca Bulgaria, de exemplu. Proprietarii de pisici pot folosi acest nisip utilizat pentru a crea o senzație de litoral ce se va simți până la etajul 10.

Avantajele nisipului de pisică este că are, deja, toți nutrienții ascunși în el și și pute, ca și cum ar fi rămas alge la putrezit cu anii, dar mai intens. Tot ce trebuie făcut este să aruncăm și câteva chiștoace în el și niște cioburi, pentru a da acea senzație puternică de plajă românească.

„Recomandăm celor ce doresc să-și construiască astfel de plaje în jurul blocului să nu mănânce nisipul întrucât acesta este toxic și poate da toxinfecție alimentară. Nisipul trebuie lăsat la aerisit câteva luni, să intre poluarea în el, abia după aceea pot fi lăsați și copiii pe plajă, că ei mai bagă nisip în gură, sau bețivii”, a declarat directorul Administrației Plajelor din Municipiul București, Mihail Costin.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 iunie 2018 11:06

Alte articole

Vezi mai mult