Au apărut aparatele de reciclare unde bagi un pet și poți să câștigi chiar și zece peturi

Reciclarea ia avânt în țara noastră. După lansarea automatelor unde poți returna peturi cumpărate cu garanție, au început să apară și peturile stil păcănele, unde bagi un pet și poți câștiga chiar și zece peturi, în funcție de noroc.

”Cu aparatele normale, treaba cam lâncezea, pentru că românii sunt cam putori și preferau să arunce peturile la gunoi, sau pe câmp, decât să le păstreze ca să-și recupereze banii pe garanție. Acum, cu aparatele astea noi, efectiv e coadă la introdus peturi. Vin cu sacoșe la ei, chiar au cerut să montăm mai multe aparate, că aibă șanse mai multe de câștig”, spune un vânzător de la un magazin cu aparat de reciclat.

Printre reciclatorii dependenți de hazard au apărut și legende, despre anumite aparate, care dau jackpotul mult mai des decât altele. Alții spun însă că totul e reglat ca să câștige deținătorul aparatului: ”Cel mai profitabil e să nu joci la din astea, ci să reciclezi petul, să iei banii și să-i bagi la ruletă”, spune un român cunoscător în materie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 aprilie 2024 06:50
Citește mai mult despre: aparat peturi Reciclare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult