Au apărut automatele în care poți recicla soțul și obții niște bănuți pe el

Programul național de reciclare este un succes și se va extinde masiv, urmând să includă și bărbații căsătoriți, care poluează. Aceștia vor putea fi reciclați la automate speciale, unde vor fi duși de soție, băgați înăuntru sub un pretext oarecare, gen ”e bere acolo”, sau ”du-te, că-ți dă mici”, iar femeia primește în schimb un voucher cu care poate cumpăra produse cosmetice, mâncare la restaurant sau excursii.

Programul este așteptat cu nerăbdare de milioane de românce măritate, care știu că așa nu se mai poate, că hodorogul de bărbat poluează groaznic, atât prin emisiile lui, cât și fonic. Mai rău, durează mult până se descompune și particule din soț pot fi găsite peste tot în mediul înconjurător: stropi de pișat, scrum de țigară, ciorapi aruncați și mai ales corpul lui abandonat pe canapea, sau pe domeniul public.

Femeile spun că a fost o mare greșeală că soții nu au fost însoțiți de la început de o garanție, pentru că așa i-ar fi reciclat mult mai multe femei. Când dai 5.000 de lei garanție pe un bărbat cu care te căsătorești, abia aștepți să-ți recuperezi banii pe el. ”Să sperăm că se bagă soți cu garanție măcar pentru femeile care fac de azi înainte 18 ani și vor să se mărite, să nu treacă și ele prin nenorocirea asta poluantă numită bărbat”, declară Mioara Papuc, din Berceni, care și-a reciclat soțul în acest weekend.

Bărbații care nu pot fi reciclați pot fi învățați informatică și trimiși să se angajeze la TechTalent, ca să contribuie și ei astfel la bunăstarea familiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 februarie 2024 07:37
Citește mai mult despre: Reciclare soț

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult