Din cauza foamei, tot mai mulți influenceri români sunt surprinși în lanurile de cartofi sau porumb ale oamenilor. De regulă sapă cu selfie stick-ul în pământ și încearcă să scoată cartofi, iar când sunt prinși de proprietarul terenului insistă că de fapt sunt acolo să-și facă selfie-uri.

selfie_lan_porumb.jpg ”L-am prins pe unul cu câteva kilograme de cartofi în rucsac, iar el insista că îmi face un bine”, a povestit un țăran păgubit. ”Că el e influencer și că-mi va promova cartofii pe pagina lui de Instagram și alte prostii. I-am dat însă drumul, că mi s-a făcut milă de el. Ba chiar i-am dat și niște ulei, să aibă în ce să-și prăjească cartofii, că părea nemâncat de câteva zile.”

Nu la fel de înțelegător a fost proprietarul unui lan de porumb, care a prins într-o noapte nu mai puțin de 14 influenceri. ”I-am lăsat o noapte, i-am lăsat două, dar când au venit și a treia noapte la furat m-am dus cu poliția peste ei. Altfel riscam să rămân peste iarnă fără mâncare la animale”, s-a plâns proprietarul lanului de porumb.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 29.07.2020 16:12 Social

National Cinematografic