Au apărut influencerii flămânzi, care-și fac selfiuri în lanul de cartofi sau de porumb

Din cauza foamei, tot mai mulți influenceri români sunt surprinși în lanurile de cartofi sau porumb ale oamenilor. De regulă sapă cu selfie stick-ul în pământ și încearcă să scoată cartofi, iar când sunt prinși de proprietarul terenului insistă că de fapt sunt acolo să-și facă selfie-uri.

”L-am prins pe unul cu câteva kilograme de cartofi în rucsac, iar el insista că îmi face un bine”, a povestit un țăran păgubit. ”Că el e influencer și că-mi va promova cartofii pe pagina lui de Instagram și alte prostii. I-am dat însă drumul, că mi s-a făcut milă de el. Ba chiar i-am dat și niște ulei, să aibă în ce să-și prăjească cartofii, că părea nemâncat de câteva zile.”

Nu la fel de înțelegător a fost proprietarul unui lan de porumb, care a prins într-o noapte nu mai puțin de 14 influenceri. ”I-am lăsat o noapte, i-am lăsat două, dar când au venit și a treia noapte la furat m-am dus cu poliția peste ei. Altfel riscam să rămân peste iarnă fără mâncare la animale”, s-a plâns proprietarul lanului de porumb.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iulie 2020 14:07
Citește mai mult despre: influencer

Alte articole

Vezi mai mult