Au apărut pufuleţii cu nicotină, pentru corporatiştii care nu vor să iasă la ţigară

Legea privind fumatul în spațiile publice a afectat grav productivitatea în multinaționalele din România, corporatiștii pierzând zeci de minute coborând din clădiri la țigară în fața intrării. Dar toate acestea pot fi lăsate uitării pentru că de curând au apărut și pe piața românească pufuleții cu nicotină.

„Pufuleții sunt produși de aceeleași firme care fac și țigări și se găsesc în pungi cu 20 de pufuleți, inscripționate cu mesajele de rigoare referitoare la dependența de nicotină. Spre deosebire de țigările normale, pufuleții pot fi consumați în spații închise, cu singura precizare ca la final să nu umfli punga și s-o pocnești, că enervezi pe toată lumea”, a declarat Cătălin Iacobescu, directorul unei multinaționale care distribuie droguri legale.

Project managerii avertizează însă cu privire la pericolele care-i pasc pe corporatiștii care iau acest viciu. „Dependența de pufuleți este o problemă serioasă și nu trebuie tratată cu superficialitate. Dacă doriți să vă lăsați de pufuleți, există un număr verde la care se poate apela unde veți primi consiliere pshihologică de la specialiști în domeniu precum și niște pufuleți sintetici, de schimb, care nu conțin mălai”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 aprilie 2019 14:15
Citește mai mult despre: corporatisti nicotina pufuleti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult