Au avut noroc! Pe TripAdvisor, pensiunea din Rânca era cotată la patru bâte din cinci

Norocul chior şi câteva şpăgi bine plasate au făcut ca românul ce a fost bătut de administratorul pensiunilor din Rânca să scape doar cu o bătaie simplă după ce s-a plâns de manele. Asta pentru că pe site-ul TripAdvisor, dar şi în oferta turistică, pensiunea era cotată la 4 bâte din cinci, ceea ce presupune câteva capete în gură şi niţel viol.

„Am verificat pensiunea şi am constatat o serie de nereguli. Practic, seriviciile nu se ridicau la nivelul celor promise în autorizaţia de turism, valabilă pentru această decadă”, a declarat Mior Popa, director-adjunct OJPC Gorj. „Conform regulamentului, patronul pensiunii trebuia să asigure o masă caldă şi o bătaie consisentă invitaţilor, cu ameninţări, capete în gură, scuipat şi tentativă de viol. Din păcate, că aşa e la români, mulţi sunt delăsători, nu respectă standardele de turism”.

Proprietarul pensiunii va fi amendat iar, ca pedeapsă, vreme de 6 luni, şpaga pentru obţinerea autorizaţiilor va fi crescută cu 20%.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult