Au devenit chiar nesimţiţi! Pensionarii au agresat un cetăţean care făcea un grătar în autobuz

Până unde merge lipsa de civilizaţie? Un biet român, care îşi vedea de grătarul lui şi nu deranja pe nimeni, a fost bătut de o gaşcă de pensionari agresivi, deranjaţi de aşa-zisul miros neplăcut. Ce e mai trist e că nimeni nu a intervenit să oprească bestiile cu baston, ba mai mult, au sărit şi i-au furat omului micii şi scăricica de pe grătar!

Sursele declară că pensionarii fuseseră întărâtaţi de un funcţionar de la Casa de Pensii, de unde se întorceau şi le-a căşunat pe bietul om. Martorii spun că omul care făcea grătar a deschis un geam ca să se facă curent şi să se încingă cărbunii mai bine, dar pensionarii au zis că îi trage curentul la falcă şi au devenit agresivi.

“A fost o intervenţie dificilă. Era muştar peste tot şi sânge de la cefe. Era un miros de mici care aproape că acoperea mirosul de jeg din autobuz. Am dat cu oţet, dar tot miroase”, spune Victor T, poliţistul care a preluat cazul.

Şoferul spune că a respectat întocmai Regulamentul RATB: în loc să oprească şi să cheme poliţia, a dat pur şi simplu manelele mai tare. Deşi a procedat conform regulamentului, nu putem să nu ne întrebăm: dacă era mama lui care făcea grătar în autobuz, ar mai fi făcut la fel?

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
17 aprilie 2015 08:04

Alte articole

Vezi mai mult