Au fost 9 luni de coşmar, dar a meritat! O femeie a terminat de făcut bagajul pentru concediu

Femeile sunt binecuvântate de Dumnezeu să simtă lucruri pe care un bărbat nici nu și le poate închipui. De la miracolul vieții, când poartă în pântece un om vreme de nouă luni, până la făcutul bagajului, nu este decât o călătorie plină de aventuri și peripeții în acest frumos univers pe care îl ocupăm vremelnic.

Este și cazul Mioarei Papuc din Săcele care a simțit chiar în aceste zile bucuria profundă prilejuită de terminarea bagajului de concediu, în urma unui travaliu care a durat aproape 9 luni. Rezultatul, o valiză de 45 de kilograme plină cu toate cele necesare unui concediu de câteva zile: 7 perechi de pantofi, 45 de rochii, 20 de eșarfe care nu se asortează cu nici o rochie și nici un pantof, o minitrusă de machiaj de 8 kilograme, șubler, chei, patru portofele, un butoiaș de lapte demachiant, șanuri, două ediții de DEX, cartușe de imprimantă, o pungă de pământ de flori, o minge de baschet umflată și multe altele.

Evident că a trecut prin toate simptomele, i s-a făcut rău prin luna a treia, i s-au umflat picioarele prin luna a 7-a și chiar a avut tot felul de pofte ciudate, de la nuci cu pere la musaca.

Soțul doamnei Mioara a fost felicitat de familie și de prieteni pentru rezultat și, firesc, a urmat și întrebarea „nu-i faceți și un frățior sau o surioară”. Acesta a precizat că e prea devreme să se gândească la așa ceva „poate la anul, om vedea” și s-a reîntors să sărbătorească împreună cu prietenii fericitul eveniment.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 august 2015 15:08

Alte articole

Vezi mai mult