Au început lucrările la scutul de la Deveselu: primele bucăţi au ajuns în centrele de fier vechi

Centrele de colectare a fierului vechi din Oltenia lucrează la foc continuu de azi dimineaţă, de când bucăţi importante din scutul anti-racheta de la Deveselu au început să fie aduse de o serie de locuitori extrem de bruneţi din zonă. „Până acum am primit 40 de tone de scut de Deveselu, calitatea I, fără rugină zici că-i nou”, a declarat un proprietar de centru de reciclare din zonă.

Ca de obicei, cei care au adus bucăţi din scut spun că le-au găsit în câmp sau la gunoi. „Să moară mama, ieşisem noaptea la o plimbare, cum fac de obicei mâncaţi-aş, să fumez o ţigară, că nu fumez în casă că nu-i place calului şi am descoperit o bucată de metal pe jos. Am luat mai multe, le-am dus la centru să facem şi noi un ciubuc, pupate-aş”, a declarat un reciclator din Deveselu.

Preşedintele Traian Băsescu a subliniat, încă o dată, importanţa amplasării scutului în România, pe urma acestuia urmând a fi create zeci de locuri de muncă iar, odată cu venirea soldaţilor americani, vor fi foarte multe oportunităţi în diverse meserii, în special cele cu vechime în lume.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
28 octombrie 2013 14:10

Alte articole

Vezi mai mult