Au învăţat de la cei mai buni! Mallurile au început să-şi pună clopote, ca să cheme clienţii

Lupta pentru bani continuă! Fabricanții de clopote se confruntă cu o creștere masivă a cererii, noii clienți fiind mallurile, care au copiat metoda bisericilor de a chema clienții. BOR deja protestează și încearcă să pună bețe în roate mallurilor, impunând o taxă de sfințire pentru fiecare clopot vândut.

Obișnuiți să se ia după sunetul clopotului, oamenii intră în mall și încep să cumpere chestii, lucru pe care îl fac și în biserică, pentru că să fim sinceri, cine se duce să se roage?

”S-a ajuns ca un clopot să fie vândut la licitație, principalii concurenți fiind un mall din capitală și o biserică construită recent într-un parc din sectorul 2. Până la urmă clopotul a fost adjudecat de un episcop, care a venit direct cu primarul, deci avea fonduri aproape nelimitate”, spune un producător de clopote.

Ce e mai deranjant e că mallurile au început să momească și clopotarii cu salarii bune, programul de lucru fiind de o oră în fiecare duminică. ”M-am trezit că nu vine clopotarul, a trebuit să trag clopotul singur. Aici am ajuns? Să muncesc pentru bani? Păi eu sunt preot sau ce sunt?”, a declarat furios Onufrie Râuleț, preot din București.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 martie 2018 08:12
Citește mai mult despre: biserica clopot mall

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult