Au învăţat de la ţeparii mai mari! Taximetriştii din Centrul Vechi îţi cer minim 50 lei pe cursă, pretinzând că au “surge”

Există canalii mai mari decât taximetriştii! Noua politică Uber, de a da ţeapă şi apoi explicaţii, a fost rapid însuşită de taximetriştii din Centrul Vechi, care acum nu mai cer preţuri nesimţite, ci pur şi simplu pretind că ei au “surge” sau “tarif dinamic”, sau că aplicaţia nu le permite să meargă în direcţia cerută de tine, motivând cu “eroare de soft”.

Exact ca cei de la Uber, taximetriştii răspund cu tupeu: “E în interesul tău, boss! Dacă bag surge-le, vine mai mulţi colegi care se retrage în direcţia ta şi ai mai multe opţiuni. Poţi să mergi cu 2-3 maşini, faci coloană, că aşa altfel se dau fraierii la o parte!”, explică succint avantajele surge-ului taximetristul Fane D, din Titan. Acesta spune că bagă ”surge” nu doar vineri sau sâmbătă seara, ci și în restul săptămânii, dacă vede că clientul e un fraier venit din provincie.

Taximetriştii le spun clienţilor: “Bun venit în era digitală, fraierilor! Dacă nu vă convine preţul, duceţi-vă cu Uber. Măcar la mine ştii clar de la început cât plăteşti, nu ca la Uber, unde te trezeşti cu ditamai factura la destinaţie”. 

Taximetriştii spun că măcar ei nu sunt cretini şi nu te plimbă aiurea când îţi cer tariful nesimţit, ceea ce aplicaţia face. “Nu e ca şi cum şoferii de Uber şi-ar da seama că aplicaţia greşeşte, pentru că şi ei sunt nişte ţărani veniţi de alaltăieri în Bucureşti, habar n-au unde e Balta Albă faţă de Drumul taberei”, a mai declarat Fane D.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
16 martie 2018 19:54
Citește mai mult despre: surge taximetristi teapa uber

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult