Au mai murit doi muncitori. Clasa muncitoare merge în Paradis, uşor, uşor …

Au mai murit doi muncitori, oare le ţine cineva contul? Un plan diabolic pus la cale de clasa muncitoare ameninţă România. Vom ajunge o ţară de intelectuali, unii mai fini, alţii mai duri, dar intelectuali.

Chiar nimeni nu face nici o legătură între morţile pe bandă rulantă ale muncitorilor: s-a mai prăvălit cîte un mal (chipurile!), i-a mai căzut unuia o grindă în cap, ba chiar a fost unul haios care, a scos capul pe geamul macaralei şi l-a zdrobit de zid. Cu siguranţă asta s-a întîmplat după pauza de „masă”! (Asta fără să iau în calcul arşii!!!)

Acum însă s-a petrecut un lucru cu totul şi cu totul extraordinar: au murit doi muncitori de la Autostrada Transilvania. Ştiu, în primul rînd e o bombă de presă că la Autostrada Transilvania se munceşte. Prima veste bună! O altă veste bună e că doi şomeri au de muncă de azi înainte.

Mă gîndesc la săracul Boc … Cred că auzind chestia asta, că au mai murit doi muncitori, saltă inima în el: ţara, ţara se dezvoltă, în lupta cu natura omul plăteşte tributul de sînge, sacrificiul creator, România schimba autostrăzile ca pe şosele…

Lucru clar, în ritmul ăsta, în doi-trei ani, singurii români care vor mai lucra în construcţii vor fi cei din Spania.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
9 octombrie 2009 05:58
Citește mai mult despre: accident intelectuali muncitori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult