Au ratat pista cu mai bine de 200 de km

Piloţii unui avion comercial din SUA au reuşit performanţa să rateze pista de aterizare cu mai bine de 200 km. Performanţa piloţilor a pus în alertă inclusiv aviaţia militară americană, care după ce s-a ars urît pe 11 septembrie 2001, a pregătit imediat cîteva avioane militare gata să intervină în orice moment.

Reacţia pare totuşi exagerată, al-Qaeda nu ar fi apelat niciodată la nişte piloţi atît de slab pregătiţi. Pare mai degrabă că avionul a fost parcat de o femeie, nicidecum că a fost deturnat de nişte terorişti. S-a şi dovedit pînă la urmă că avionul nu păţise nimic, doar ratase destinaţia cu peste 200 de km. Cei doi piloţi au fost suspendaţi temporar, pînă cînd o investigaţie internă a liniilor aeriene ce deţin avionul va stabili exact ce s-a întîmplat.

Cei doi piloţii nu înţeleg însă de ce au fost suspendaţi doar ei, nu şi pilotul automat. Ei chiar au dat vina pe pilotul automat, pe care l-au acuzat că a venit beat în avion şi i-a ameninţat cu bătaia dacă nu beau cu el. Mai mult, se pare că pilotul automat vine constant mirosind a băutură la muncă şi, de cele mai multe ori, spune bancuri porcoase şi misogine în prezenţa stewardeselor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
26 octombrie 2009 10:16
Citește mai mult despre: aterizare avion pilot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult