18 milioane de români au înjurat, au spart obiecte prin casă sau au intrat în depresie la doar câteva minute după ce s-au trezit în această dimineață. Deși absolut toți românii sperau că apartenența la această țară este doar o păcăleală de 1 Aprilie, de dimineață au realizat că nu-i așa, că ei sunt români și azi. Și, mult mai grav, vor rămâne români pentru restul vieții lor.barbati_in_depresie.jpg

Ba, mai mult, au realizat că sunt români într-o țară fără autostrăzi, școli sau spitale, guvernată de Ponta și de oamenii din gașca lui de pesediști corupți, o țară în care președintele se remarcă prin lipsa de atitudine, o țară în care taxele sunt exagerate, iar din banii publici toți oamenii politici fură. O țară în care prosperă cei care fură sau cei pe care îi cheamă Patriarhul Daniel – sau lucrează pentru el.

Desigur, au existat situații chiar mai dramatice de-atât: în județul Buzău, de exemplu, unde localnicii au realizat nu doar că sunt români, ci și moldoveni, sau în Ținutul Secuiesc, unde localnicii s-au trezit cetățeni români de etnie maghiară, la care aproape toți le spun bozgori. Toate acestea fac ca 2 aprilie să fie considerată, chiar dacă încă neoficial, ziua națională a depresiei. La mulți ani, România!

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 02.04.2015 09:19 Social

National Cinematografic