Audiența Antenei 3 explodează după ce oamenii se înghesuie să vadă disperarea lui Gâdea

Deși inițial oamenii au crezut că înfrângerea lui Ponta va avea urmări grave asupra Antenei 3, ultimele zile au demonstrat că lucrurile nu stau deloc așa. Din seara alegerilor și până astăzi postul a înregistrat audiențe record în fiecare zi, în special în timpul emisiunii Sinteza Zilei.

“Pur și simplu nu mă mai pot abține să mă uit, fie și pentru cinci minute, la disperarea lui Gâdea. Este imposibil să descriu în cuvinte satisfacția pe care o am. Ca să vă dau un indiciu, victoria cu Irlanda de Nord m-a lăsat indiferent”, a arătat Valentin Popescu, tatăl unui tânăr aflat în Italia.

“Eu am un fetiș. Când toată familia doarme, mă duc pe furiș să văd dacă-l mai prind pe Mircea Badea. Mai ales de când a albit de tot, mi se pare și mai amuzant. Îmi fac un popcorn și mă afund în fotoliu. Nu-mi mai trebuie altceva”, a menționat Aurel Dinu, taximetrist.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de TNR
19 noiembrie 2014 22:11

Alte articole

Vezi mai mult