Audienţă zero la RTV! Toţi telespectatorii lor au ieșit aseară cu câinii, crezând ca o să le dea Soros bani

Atât îi duce capul! După ce-au reținut cu o săptămână în urmă că Soros plătește oamenii cu câini care ies în stradă, telespectatorii România TV au ieșit aseară toți din case. Astfel, prin toate satele și orașele de asistați social ale țării, fiefurile tradiționale ale postului România TV, era aseară plin de oameni cu câini pe străzi.

Unii și-ar fi dorit pancarte prin care să-și arate susținerea față de Soros, ca să fie siguri că primesc bani de la el, însă din păcate pentru ei nu știu nici măcar să scrie. Doar câțiva au reușit să afișeze mesaje, însă unele pline de greșeli gramaticale. Iar unii chiar le-au ținut invers, convinși că așa e corect.

După vreo 2-3 ore de stat în frig, telespectatorii tradiționali ai România TV au revenit în case, și mai înverșunați decât ieșiseră. Ei sunt convinși că serviciile l-au alertat pe Soros că ei nu sunt protestatari adevărați și acesta este motivul pentru care n-au primit nici un ban. ”Iarăși ne-a furat Soros banii, exact cum a spus domnul Dragnea!”, s-a revoltat un fan RTV.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
30 ianuarie 2017 11:01

Alte articole

Vezi mai mult