Aurora Boreală are un frate în România! Cine e Marcel Boreală şi de ce nu vor turiştii să-l vadă şi pe el

Aurora Boreală atrage an de an zeci de mii de turiști din toate colțurile lumii, dar puțină lume știe că ea are un frate rămas în România, Marcel, pe care nu-l mai vizitează aproape nimeni. Este, ca de obicei, o combinație de factori care au dus la acest declin, de la lipsa infrastructurii până la lipsa de investiții în turism, spun specialiștii.

„Sora mea a plecat în Suedia la începutul anilor ’90 când pleca toată lumea, la studii. Părinții nu au avut bani și pentru mine, așa că am rămas aici în sat unde nu vin turiștii să vădă Boreală. Deși eu mă strădui, cel puțin odată pe an mă fac atât de muci că borăsc zile întregi în fața birtului și în drum spre casă. Și tot verde se vede”, se plânge Marcel.

Șansa ratată a României de a profita de pe urma lui Boreală se simte în fiecare zi în care turiștii aleg alte destinații interesante. „Dom’le, dincolo ăia știu să facă din orice obiectiv turistic, din orice. La noi, stăm pe o comoară și n-o folosim deloc. E plin Boreală la noi în sat și nimeni nu dă măcar doi lei pe ea”, a explicat un consătean de-al lui Marcel Boreală.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

31 ianuarie 2022 18:11
Citește mai mult despre: aurora boreala marcel turisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult