Autostrada A2 va avea două benzi de siguranţă, ca să poată circula idioţii în voie pe contrasens

Veşti bune pentru idioţii care circulă pe contrasens! Unul dintre ei, Dan Şova, ministru al Marilor Proiecte, a luat o decizie care cu siguranţă îi va bucura. Pentru că idioţii care merg pe contrasens pe autostradă sunt din ce în ce mai mulţi, Autostrada Soarelui va fi modificată în această lună, astfel încât să aibă nu una, ci două benzi de siguranţă.

„E singura soluţie pentru ca şoferii care merg pe contrasens să poată circula în siguranţă pe autostradă”, a explicat Dan Şova. El este convins că ideea lui va avea mare succes şi că tot mai mulţi români vor lăsa bunul simţ deoparte şi vor alege benzile de urgenţă, ca să circule în voie pe contrasens.

„O idee de idee”, exultă Robert Acrişor, un idiot pasionat de mersul pe contrasens. „M-am săturat să nu pot face o depăşire când merg pe contrasens, că îmi vin din faţă tot felul de papagali care circulă regulamentar şi risc să intru în ei. Acum, cu două benzi de siguranţă, pot merge pe contrasens şi depăşi fără să risc nimic, ca un jupân adevărat.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
1 august 2013 11:08

Alte articole

Vezi mai mult