Autostrada din Moldova, gândită prost. N-are parcări de căruțe și nici stații cu fân

Anunțată cu mare pompă și inaugurată cu fanfară, Autostrada Moldova este încă o dovadă că autoritățile fac mult heirup și prea puțină treabă cumsecade. Deși e numită „autostradă”, bucata de centură ocolitoare a Bacăului nu are parcări de căruțe și nici măcar stații de fân.

„S-a lucrat în bătaie de joc aici, au tras niște asfalt pe jos și i-au zis autostradă. Uitați-vă aici, au pus buda în interiorul magazinului cu băutură, total neigineni. Ce să mai vorbim că sunt limite, nu se poate trece cu căruțe cu coviltir mai mare de 5,5 metri, ceea ce este ilegal”, explică furioși căruțașii care au început să folosească autostrada.

Drumul nu are semne de circulație și benzile trasate, astfel încât hăbăucii nu știu pe care bandă să meargă pe contra-sens dacă au greșit ieșirea. Și nici ciobanii nu se pot orienta în cazul în care vor să traverseze cu animalele autostrada. Cu toate acestea inaugurarea a stârnit și bucurie în rândul moldovenilor, cunoscutul afacerist Ștefan Mandachi fiind văzut la marginea ei cu o măsuță și un casetofon în timp ce mânca o șaormă producție proprie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

2 decembrie 2020 12:51
Citește mai mult despre: autostradă Moldova căruțe fân

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult