Autostrada Sibiu-Piteşti va fi construită în regim de mall. Aşa are toate şansele să apară peste noapte

În sfârșit, avem o soluție! Mult așteptata autostradă Sibiu-Pitești ar putea apărea peste noapte, mulțumită unei chichițe. CNADNR a depus o nouă cerere de construcție, de data asta în regim de mall, ceea ce înseamnă că aprobările vor veni pe bandă rulantă. Nici nu se mai pune problema de exproprieri, pentru că toată lumea știe că mallurile se fac inclusiv prin parcuri, totul e să dai șpaga unde trebuie.

Pentru că autorizația spune că cei 100 km de autostradă sun de fapt un mall, pe banda de urgență se va putea parca, în schimbul unei taxe. Partea bună e că fiind un spațiu privat, nu vor fi polițiști de la circulație, ceea ce va fluidiza semnificativ traficul.

Deși studiile de fezabilitate spun că autostrada ar putea fi gata cel mai devreme în 2021, faptul că s-a depus dosarul pe construcție de mall ar putea devansa termenul cu ani buni. ”Din câte am văzut, la 2-3 zile de la apariția autorizației de construcție mallul e gata. Cel mai probabil va fi la fle și cu autostrada”, explică Robert Acrișor, angajat CNADNR.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
29 octombrie 2016 06:10
Citește mai mult despre: autostrada mall

Alte articole

Vezi mai mult