Nicăieri nu ai scăpare! Birocraţia românească te omoară oriunde ai fi. Dacă închiriezi o maşină în Thassos, trebuie să o înscrii pe numele tău, cu numere provizorii pe perioada sejurului, să-i faci RAR-ul şi să achiţi impozitul până la sfârşitul anului, în avans, urmând ca statul să-ţi restituie sumele doar după ce depui nişte adeverinţe la Trezoreria de care aparţii, însă numai dacă eşti la zi cu plăţile de TVA.posta_romana_thassos.jpg

“Dacă închiriezi şezlong pe plajă, trebuie să-l declari la circă, să iei un timbru fiscal de 2 lei de undeva şi apoi cu bonul poţi să achiţi taxa de şezlong la un ghişeu de la poştă, apoi să te întorci la Circa Financiară ca să-ţi pună parafa şi în 3-4 ore poţi să te relaxezi frumos cu un ouzo”, explică Robert Acrişor, directorul Poştei Române din Thassos avantajele noilor instituţii din insulă.

Turiştilor români mai în vârstă le-a plăcut la nebunie ideea şi acum petrec până la 10 ore pe zi pe la diverse ghişee, achitându-şi facturile la tavernă, sau întreţinerea de la pensiune. Atenţie, poşta şi circa financiară sunt închise în weekend, şi dacă vrei să mergi la plajă trebuie să ai de vineri un atestat fiscal, pe care să-l arăţi salvamarului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 28.07.2015 19:17 Social

National Cinematografic