Auzind că marijuana medicinală e profitabilă, Patriarhul s-a proclamat şi lider al rastafarienilor

Cunoscută pentru înclinaţia adepţilor săi către consumul de cannabis, religia rastafariană are un nou lider în România! Este vorba despre nimeni altul decât Preafericitul Daniel, care s-a proclamat recent “urmaşul lui Haile Selassie în România” după ce a răsfoit un studiu despre profitabilitatea marijuanei medicinale, produs în curs de legalizare în ţara noastră.

Astfel, speră Preafericitul, adepţii fumători de ganja ai religiei de sorginte jamaicană îl vor recunoaşte ca părinte spiritual şi vor contribui financiar la bunăstarea Bisericii. “Am citit în revista mea preferată, Forbes, că marijuana a adus statului Colorado 200 de milioane de dolari. La dracu, asta înseamnă aproape jumătate de Catedrală”, a exclamat Patriarhul. “Big up, we be toking tha Jah mon!”

Pe lângă organizarea de pelerinaje la moaştele lui Bob Marley, Patriarhul va fi responsabil de verificarea fiecărui lot de marijuana pus în circulaţie. “Şi eu care credeam că până acum am fost Preafericit”, a zâmbit liderul BOR, nu înainte de a râde aproximativ jumătate de oră la jocul de cuvinte cu “mănăstirea de jamaici”.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
6 octombrie 2013 03:10

Alte articole

Vezi mai mult