Pesta porcină are efecte neprevăzute în întreaga ţară! Îndrăgitul hipopotam Marcel, locatar al grădinii zoologice Băneasa de peste 4 ani, a dispărut fără urmă astăzi, existând bănuieli serioase că se teme să fie mâncat de Crăciun.

Potrivit unor surse, hipopotamul Marcel i-ar fi auzit pe nişte îngrijitori vorbind despre situaţia tragică a fermelor de porci şi lipsa de alternative pentru meniul de Sărbători.

hipopotam_fuge_de_la_zoo.jpg
"Asta a fost în urmă cu câteva zile. De atunci, Marcel era vizibil stresat, se foia în cuşcă, nu mânca şi tot scormonea cu râtul într-un colţ. Acum nu mai e de găsit, iar din depozit lipsesc câţiva baloţi de paie şi bani de tren", povesteşte Decebal Popescu, paznic.

"Nici n-am observat când s-a strecurat pe sub gard şi a dat bir cu fugiţii. Bietul de el, doar nu credea că vrem să-l facem jumări", adaugă un alt angajat, încercând să palmeze un cuţit de dimensiuni considerabile.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 31.08.2018 15:03 Social

National Cinematografic