Legea care le va permite pădurarilor să aibă arme letale în dotare nu-i sperie deloc pe hoții de lemne. Ei spun că această modificare legislativă doar le va aduce o cheltuială în plus, dar în niciun caz nu i va încurca în activitatea lor. 

tancuri_in_padure.jpg ”Aia e, ne luăm tancuri, grenade și lansatoare de rachete și am rezolvat problema”, spune un hoț de lemne. ”Îi facem franjuri pe pădurari. Așa că toți, dar absolut toți hoții de lemne își permit astfel de achiziții. La nevoie, am avea bani și de avioane de vânătoare, dar deocamdată nu cred că e cazul.”

O grupare de hoți de lemne din Suceava a mers chiar mai departe de atât. Nu doar că s-a înarmat cu tancuri și rachete, dar este optimistă că până în 2023 va obține arma nucleară. ”Dacă ne deranjează cineva din treaba noastră, o să eliminăm nu doar câțiva pădurari, ci toată Romsilva din țara asta”, a amenințat liderul grupării.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 27.11.2019 18:08 Social

National Cinematografic