Avalanșa de la Capra, declanșată de un turist care a scos boxa cu manele pe geam

Apar informații noi despre avalanșa de la Cabana Capra. Martorii susțin că avalanșa s-ar fi produs după ce unul dintre cocalarii din cabană ar fi avut chef să asculte manele noaptea și a scos pe geam o boxă imensă, stil valiză, pe care a dat-o la maxim. Vibrațiile puternice, precum și bașii ultra forțoși ar fi dus la dizlocarea stratului de zăpadă de pe versant.

”Eram pe Tiktok când am auzit ceva de Tzancă Uraganu. Inițial am crezut că boxa este în propriul meu creier, atât de tare se auzea. Pe urmă am auzit vuietul, zgomotul avalanșei, apoi s-a făcut liniște, dar numai 3 secunde, pentru că a intrat altă piesă, de la Gheboasa”, spune Marian, turist care ne-a rugat să nu-l întrebăm de unde știe că era Tzancă Uraganu, că are și el o familie.

Turistul care a provocat avalanșa a fost de altfel și cel care le-a făcut scandal salvamontiștilor, cerând să i se deszăpezească drumul până la Piscul Negru, ca să poată coborî cu BMW-ul. ”Cum vreți să car boxa asta? În brațe? Pentru ce plătesc taxe în țara asta?”, ar fi comentat Robert Acrișor, cocalarul cu boxă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 februarie 2023 18:00
Citește mai mult despre: avalanșă boxă cabana Capra

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult