Avalanşă în staţia de metrou Pipera. Doi turişti sunt blocaţi sub un munte de corporatişti

Situație de urgență în stația de metrou Pipera, unde o avalanșă de corporatiști, desprinși de pe scară, a îngropat doi turiști străini. În prezent se intervine cu motostivuitoare și corporatiștii sunt cărați direct în birouri, chiar și cu riscul de a le șifona costumele. Turiștilor li s-au dat câte două pastile de ecstasy și acum ei sunt convinși că sunt într-un club, senzația fiind similară.

”Se speră ca turiștii să fie scoși de sub muntele de corporatiști cât mai rapid, pentru că dacă se iscă o ședință, ăia nu mai pleacă 4 ore de-acolo și sufocă turiștii”, spune Remus T, ofițer SMURD. Partea proastă e că trenurile cu corporatiști continuă să sosească, deci o nouă avalanșă se poate produce oricând.

Nu se poate ajunge la victime, pentru că e o contabilă de 130 de kg chiar deasupra lor și nu vrea să se miște, fiind indicii că a început să-i placă. Ca să mai descongestioneze stația, s-a anunțat că e reducere la pufuleți la unul din chioșcurile de lângă stație, dar asta a produs o busculadă în care au fost răniți câțiva angajați Metrorex.

Scris de Ionut
23 martie 2018 08:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult