Faptul că populația României e din ce în ce mai îmbătrânită se vede cel mai bine în cartierul bucureștean Drumul Taberei. Aici până și cei care au dat cu petarde aseară sunt pensionari. Într-adevăr, asta și pentru că tânărul din Drumul Taberei era plecat din cartier, după ce primise o invitație să-și petreacă revelionul într-un alt oraș.pensionari_dau_cu_petarde.jpg

Deși n-au dovezi clare, pensionarii din Drumul Taberei sunt convinși că la ei în cartier au fost cele mai zgomotoase petarde din tot Bucureștiul. ”Înainte să dăm drumul la petarde, ne scoatem toți aparatele auditive”, povestește un pensionar, ”dar cu toate acestea bubuiturile de la petarde se auzeau perfect. N-am mai auzit așa bubuituri de pe vremea celor două războaie mondiale în care am luptat.”

Cu toate acestea, pensionarii din Drumul Taberei spun că bucureștenii încă n-au auzit nimic. ”Când se va da drumul la metrou în cartier, vom declanșa jihadul”, amenință un pensionar. ”Vom folosi atât de multe artificii și petarde încât vom instaura panica în București. Se vor auzi bubuiturile până-n Pantelimon, ca să știe toată lumea că Drumul Taberei are metrou. Doamne-ajută!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 01.01.2016 12:57 Social

National Cinematografic