Aventura vieţii unui corporatist. Într-un weekend nu s-a dus la muncă!

Îl cheamă Patrick Popescu, are 32 de ani şi lucrează în Pipera, într-o clădire de birouri. Viaţa lui părea să se deruleze normal, până când a decis să facă ceva ieşit din comun. Într-un weekend, Patrick nu s-a mai dus la birou, cum era obişnuit. În schimb, s-a dus spre Valea Prahovei, un loc îndepărtat, exotic, de care auzise la orele de geografie.

Ajuns în Comarnic, Patrick a remarcat nişte clădiri mici, fără geamuri imense, cu lemn în jurul ferestrelor. “Am fost impresionat de ce am văzut acolo. Oamenii din zonă au un fel de dozator de cafea cu coarne, care mânca iarbă şi dă lapte. Am încercat să bag 2 lei în ea, dar m-a lovit cu copita”, povesteşte Patrick.

Mulţi colegi de-ai lui Patrick spun că acesta i-a inspirat să renunţe la sedentarism şi la munca peste program, şi să pornească şi ei în lume. “Idolii mei? Mike Horn şi Patrick Popescu”, a declarat unul dintre aceştia, sorbind tacticos, ca după o drumeţie de zile mari, dintr-un pahar de METAXA 12 Stele, renumit pentru gustul lui fin.

“O expediţie cu Mike pot să câştig cu METAXA, dar pe Patrick nu ştiu unde să-l găsesc. Probabil e într-o aventură chiar în acest moment”, a mai spus Jon, coleg cu Patrick.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

20 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult