Avere fabuloasă. Unui român i-a lăsat bunicul moștenire 80.000 de peturi de  bere

A agonisit cu sârg, metodic, pet cu pet, capac cu capac și a reușit să-i lase nepotului său o avere impresionantă. E povestea uluitoare a lui Vasile Coltea, care i-a lăsat nepotului său Marian, un român care locuiește în zona Lujerului, peste 80.000 de peturi, cu o valoare greu de estimat. 

Dar mai precis cât de mare e averea moștenită de Marian? S-o luăm băbește. Dacă Marian ar petrece câte trei secunde pentru a recicla fiecare pet, în schimburi de câte opt ore, i-ar lua un an să le recicleze pe toate și ar încasa o sumă enormă. El ar căra patru tone de peturi cu sacoșa și având în vedere că e cam fătălău, mai mult de 20 de peturi n-ar putea căra, așa că ar fi nevoit să le ducă în 4000 de drumuri, ceea ce i-ar lua aproximativ șase ani și l-ar costa 30.000 de euro în carburant, asigurări, ITP și cafele.

Experții spun însă că e imposibil, pentru că angajații de la reciclare vor fi nevoiți să schimbe sacul de aproximativ 1000 de ori, iar lumea ar începe să protesteze. ”Mulțimi de oameni cu torțe, exasperați că Marian blochează aparatul câte opt ore pe zi, vor incendia supermarketul și vor linșa directorul. Mișcarea de protest s-ar propaga rapid în întreaga țară, iar șeful statului, miniștrii și parlamentarii ar fi executați de mulțimea furioasă”, explică sociologul Decebal Popescu. „Așa că mai bine se angajează la TechTalent decât să se chinuie să ducă la reciclare moștenirea.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 mai 2024 18:18
Citește mai mult despre: PET Reciclare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult