Avertisment CIA: ”Dacă nu integraţi corporatiştii din Pipera se enclavizează şi se vor radicaliza”

Îi vezi cuminţi prin birouri şi prin cubicalurile lor, dar habar n-ai ce poate să le treacă prin cap. CIA avertizează autorităţile române că ignoră un focar serios de radicalizare: Pipera. Analiza CIA arată că în mediul corporatist enclavizarea e accelerată. Ei se consideră superiori, dar persecutaţi şi în viitor vor încerca să-şi impună valorile lor, precum ierarhiile stufoase, şedinţele interminabile şi ritualurile stranii, gen perierea superiorilor şi închinatul la multinaţionale.

“Nu doar că s-au mutat cam în aceleaşi clădiri de birouri, dar şi locuiesc cam în aceleaşi proiecte imobiliare. Dacă nu locuiesc acolo deja, speră să se mute acolo şi au un dispreţ total pentru apartamente vechi şi pentru stilul de viaţă al oamenilor normali”, susţine Rich Badger, de la CIA.

Enclavizarea nu se opreşte aici. “Corporatiştii sunt fanaticii mobilei de la Ikea, fac cumpărături la aceleaşi supermarketuri, în concedii se duc cam în aceleaşi locuri, şi când e să iasă în oraş tot între ei se întâlnesc. Cei din Pipera resping valorile celorlalte categorii sociale şi nu va dura mult până vor începe să le impună şi altora ţinuta business pe stradă”, se arată în raportul CIA.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 martie 2016 17:03
Citește mai mult despre: corporatisti islam pipera radicalizare

Alte articole

Vezi mai mult