Avertisment: cod galben de unsoare în toată țara

Următoarele ore vor fi deosebit de unsuroase pentru români, din cauza fripturilor grase abundente care se aștern pe masă. Specialiștii avertizează că, începând de astăzi, pe întreg teritoriul țării vor cădea greu la stomac însemnate catități de ceafă de porc și slănină afumată.

În următoarele zile va unge liniștit pe tot teritoriul țării, urmând ca unsoarea să se așeze într-un strat de până la 12 centimetri pe coapse și 7-8 centimetri pe buci. Autoritățile au început deja să ia măsuri și au împărțit salate populației, însă unsoarea nu contenește și se depune în continuare pe români.

Unsorile abundente au afectat și traficul intestinal. Mulți șoferi s-au îngrășat așteptând ore în șir în trafic, așa că sunt sfătuiți să aleagă rute ocolitoare, pentru a evita subiectul.

În stațiunile montane unsorile abundente au produs și câteva avalanșe. La Bușteni, șase schiori care au mâncat untură pe pâine au fost prinși sub un maldăr de grăsime, că nici rudele nu i-au mai putut recunoaște de grași erau. Din acest motiv, untura de porc mai este numită și Moartea Albă.

Scris de TNR
3 ianuarie 2011 19:01

Alte articole

Vezi mai mult