Axinte: „Manowar, Rammstein şi Metallica au cântat pentru eliberarea lui Dan Diaconescu”

Vestea eliberării lui Dan Diaconescu a căzut ca un trăznet în lumea artistică. La numai câteva ore de la eveniment, cele mai mari trupe rock din lume au invadat Bucureştiul, dornice să sărbătorească împreună cu toţi românii eliberarea din arest a marelui om de televiziune.


Meritul aparţine în exclusivitate organizatorului Sonisfere 2010, domnul Axinte, bun prieten cu Dan Diaconescu. Domnia sa a povestit pentru TNR cum a fost posibil aşa un eveniment muzical grandios.

TNR: Cum a fost posibil aşa un eveniment muzical grandios?
Axinte: Imediat cum a aflat că Dan a fost eliberat, am zis să-i fac o surpriză şi am organizat repede un concert în cinstea lui. Am dat câteva telefoane şi în două ore trupa Metallica era la mine la uşă. „Salut Axinte, salut băieţi. Vrem şi noi să cântâm pentru domnul Dan, dacă s-a eliberat. Bine, zic, cântaţi, dar să ştiţi că vă bag mâine, după Manowar, că ei mi-au răspuns primii la SMS.”

TNR: Cât v-a costat envenimentul? Cât au cerut Rammstein, de exemplu, care au electrizat publicul în ultima seară a festivalului?
Axinte: Pe mine Rammstein nu m-au costat nimic, au venit chiar neinvitaţi. D-aia i-am şi trimis la Romesxpo, că în curtea OTV petreceam noi, organizatorii şi apropiaţii lui Dan Diaconescu. Pe Rammstein i-am băgat în ultima seară, că ştiam că electrizează publicul. CE era să fac? Au venit şi ei la mine la uşă: „Salut Axinte, electrizăm şi noi publicul pentru eliberarea lui domnu Dan?”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 iunie 2010 14:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult