Azi e Buna Vestire, ziua în care Fecioarei Maria i-a venit programarea la Pfizer

Sărbătoare mare pentru toți românii. Azi aniversăm Buna Vestire, acea zi în care Fecioara Maria, mama pruncului Isus, a primit un SMS de la platforma de vaccinare, prin care era informată să se prezinte la vaccin. Nu doar atât, era vorba de un vaccin cu rapel rapid, deci un Pfizer. Fecioara s-a bucurat enorm că nu mai stătea ca naiva pe listele de așteptare și mai ales că a nimerit și un vaccin sigur.

Cu toate că e mama Mântuitorului, Fecioara nu a fost considerată o persoană esențială, așa că se vaccinează la categoria a treia, însă oficialii români spun că e normal: ”La noi nu merge cu pile, nici dacă ai un copil cu Dumnezeu nu te bagi în față. Cazurile de generali și alți ofițeri vaccinați înaintea altora sunt strict punctuale, ele de fapt întăresc regula”, a spus Gheorghiță.

E o veste bună pentru Fecioară, care a avut probleme cu sarcina și a fost nevoită să nască într-un staul, pentru că la maternitate i s-a spus că e spital Covid și că nu are ce să caute acolo, așa cum au pățit mii de alte femei.

Deși chemarea la vaccin a bucurat-o, Fecioara încă nu știe cu cine să lase pruncul, pentru că anticipează că vor fi închise iar creșele și grădinițele, deci va trebui să apeleze la bonă și nu prea își permite: ”Dacă ar fi să mă bazez pe statul român, Isus ar fi rămas cu buricul netăiat”, spune Fecioara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 martie 2021 07:55
Citește mai mult despre: pfizer vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult