Azi se pot programa la vaccinare doar ungurii, că e ziua lor națională

Te-ai întrebat de ce platforma de programare refuză cu îndârjire să te accepte, deşi oficial s-a intrat în faza a 3-a a vaccinării? Poate pentru că nu ai firimituri de kürtős în mustaţă, sau nu ai mustaţă deloc! Potrivit STS, astăzi, 15 martie, nu se pot programa la vaccinare decât ungurii, pentru că e ziua lor naţională – aniversarea Revoluţiei din 1848.

Mai mult, nu toţi ungurii sunt acceptaţi, ci doar cei care pot dovedi cu acte că sunt urmaşi direcţi ai legendarului rege Árpád, fiul lui Álmos, cel care s-a aşezat în Câmpia Panonică în anul 901. Astfel, coordonatorii vaccinării speră să împiedice aglomerarea platformei Rovaccinare cu maghiari „aproximativi”, de exemplu cei pe care îi cheamă Vaszilică cu sz sau cei care şi-au luat diplome de ungur onorific de la magazinul de suveniruri din Băile Tuşnad.

Mâine, 16 martie, vor avea acces la vaccinare toate persoanele pe care le cheamă Sabin sau Iulian, potrivit sinaxarului oficial al Bisericii Ortodoxe.

Miercuri, 17 martie, vaccinarea va fi deschisă tuturor roşcaţilor alcoolici care se prezintă la centrele de inoculare îmbrăcaţi în verde, dar nu pentru că e ziua naţională a Irlandei, a asigurat colonelul Gheorghiţă, nevrând să fie acuzat de şovinism.

Joi, 18 martie, vaccinarea va fi suspendată pentru comemorarea bătăliei de la Gallipoli, iar vineri, 19 martie, încă nu ne-am hotărât ce facem, cert e că e o sărbătoare importantă pentru poporul caşub şi ar trebui să organizăm şi noi ceva.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 martie 2021 08:43
Citește mai mult despre: unguri vaccinare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult