Azi și-au luat permisul încă 200 de drogați pe care Poliția îi va lăsa să omoare oameni

Evenimentele triste vin și pleacă, dar viața merge mai departe. Chiar și astăzi a fost zi normală de lucru la centrele de examinare pentru permisul auto și încă 200 de drogați au obținut dreptul de a conduce mașina.

„A venit la examen cu ochii roșii, mi-a zis că a învățat prea mult peste noapte pentru examen și pentru că nu prezenta alte semne suspecte, în afară de faptul că era neglijent și îi rămăsese niște pudră pe la nas de când s-a bărbierit sau ceva, așa că nu am considerat că este nevoie să facem mai mult”, spune Daniel Coman, polițist din Tulcea.

Numeroși candidați au fost surprinși la examinare cu tot felul de foițe în buzunar, dar nu era scris nimic pe ele, răspunsuri sau ceva să-i ajute. Totodată, câteva sute de cursanți auto au avut emoții în ziua examenului, așa că au venit și cu pastile pe lângă foițe.

„Acum, spuneți și dumneavoastră, care dintre noi n-a fost odată rupt la un examen. Dacă i-am aresta pe toți ăștia n-ar mai avea carnet decât femeile, și-ați văzut cum conduc alea”, a declarat șeful Poliției Rutiere, chestor Marian Neagu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

22 august 2023 15:07
Citește mai mult despre: drogat permis politie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult