Babiuc, furios că nu sunt ştiri cu el: „Şi eu am furat, vreau puţină atenţie!”

Fostul ministrul al Apărării Victor Babiuc s-a declarat furios din cauza absenţei ştirilor despre el în dosarul schimbului de terenuri în care a fost condamnat şi Gigi Becali.

Babiuc consideră că lipsa ştirilor despre în arată incompetenţa aşa-zişilor jurnalişti, care umblă doar după senzaţional.

„Ce, numai Becali a furat? Şi eu am furat şi am fost condamnat în acelaşi dosar! Ca să nu mai zic că ideea schimbului a fost a mea! Ajung tot felul de non-valori în presă! Eu sunt general, ăsta e cioban, dar numai cu el daţi ştiri! Să vă fie ruşine!”, a declarat Victor Babiuc, proaspăt încarcerat alături de Gigi Becali.

Victor Babiuc le-a dat principalelor trusturi de presă un termen de o săptămână pentru a realiza un material mai amplu cu toate mânăriile pe care le-a făcut în perioada cât a fost ministru.

„E mult de săpat acolo, se poate face un serial, dar nu există interes. Nu mai zic că o invită pe Tatoiu să discute toate tâmpeniile, dar despre mine şi ce-am făcut eu n-a vorbit o dată!”, a încheiat supărat Victor Babiuc.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 mai 2013 10:05

Alte articole

Vezi mai mult