Cine spune că sistemul de învățământ nu e adaptat la nevoile pieței muncii? Deși azi s-a dat proba scrisă la Limba Română, unde elevii au trebuit să-l pupe în cur pe George Călinescu, mâine se dau probele practice, la înfășurat și casă de marcat, mult mai utile pentru viitorul liceenilor.bac_proba_practica.jpg

”Proba de înfășurat e o probă grea, spaima multor absolvenți. Trebuie să înveți multe gramaje pe de rost și mai ales să le simți la mână, să nu ajungi ca ăia de la Calif, care înfășoară cu cântarul când asamblează șaormele”, explică Jean, șaormar la Koksal pe Calea Vitan.


La proba casei de marcat, elevii trebuie să deschidă un bon, să scoată două produse, să bată un produs cu reducere 50% pe bon separat, să includă și tichetul de parcare, apoi să treacă și două pachete de Virginia Slims, pentru că uitase clientul, deci cam cu ce se confruntă un licean la vreo 2 luni după absolvire.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 22.06.2020 14:00 Social

National Cinematografic