Bacalaureatul la istorie le-a dat bătăi de cap multor absolvenţi de liceu! Aceştia se plâng că subiectele date au fost din sezonul 6 al serialului Game of Thrones, al cărui scenariu abia a fost pus la punct, urmând să fie filmat abia mai târziu.

bac_istorie_got_sezon.jpg
“Dacă-mi pica sezonul 1, când Danaerys cloceşte ouăle alea de dragon, ştiam tot! Sau măcar istoria familiei Baratheon în sezoanele 2 şi 3, de exemplu. Nu i-am reţinut pe toţi, dar ceva tot scriam.”, spune un tânăr din Capitală. “În schimb, ce au dat ei nu se găseşte nici măcar pe torentele ruseşti!”

“M-am uitat cu sfinţenie şi aveam încredere că ştiu tot, dar mi-au picat tot felul de personaje noi, probabil din următorul sezon: Gelu, Menumorut, Negru Vodă, Basarab nu ştiu care... ce era să scriu? Serios, wtf is this?”, se întreabă un alt licean.

“Credeaţi că asta e tot? Au fost şi spoilere. Cică ‘de ce a murit Mihai Viteazul’. Nici n-au difuzat episodul în care apare Mihai Viteazul şi vin ăştia să-mi spună că a murit!”, adaugă elevii, revoltaţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 01.07.2015 18:19 Social

National Cinematografic