BAC la istorie! Elevii se plâng că s-a dat din seria 6 Game of Thrones, care încă nu s-a filmat

Bacalaureatul la istorie le-a dat bătăi de cap multor absolvenţi de liceu! Aceştia se plâng că subiectele date au fost din sezonul 6 al serialului Game of Thrones, al cărui scenariu abia a fost pus la punct, urmând să fie filmat abia mai târziu.

“Dacă-mi pica sezonul 1, când Danaerys cloceşte ouăle alea de dragon, ştiam tot! Sau măcar istoria familiei Baratheon în sezoanele 2 şi 3, de exemplu. Nu i-am reţinut pe toţi, dar ceva tot scriam.”, spune un tânăr din Capitală. “În schimb, ce au dat ei nu se găseşte nici măcar pe torentele ruseşti!”

“M-am uitat cu sfinţenie şi aveam încredere că ştiu tot, dar mi-au picat tot felul de personaje noi, probabil din următorul sezon: Gelu, Menumorut, Negru Vodă, Basarab nu ştiu care… ce era să scriu? Serios, wtf is this?”, se întreabă un alt licean.

“Credeaţi că asta e tot? Au fost şi spoilere. Cică ‘de ce a murit Mihai Viteazul’. Nici n-au difuzat episodul în care apare Mihai Viteazul şi vin ăştia să-mi spună că a murit!”, adaugă elevii, revoltaţi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
1 iulie 2015 16:07

Alte articole

Vezi mai mult