Bacalaureatul continuă azi cu proba costumelor de baie

Zi de foc pentru absolvenții claselor terminale de liceu. După ce au fost nevoiți să lingă în cur profesorii, directorii și sistemul de învățământ în general, sub forma unui eseu la Limba Română prin care să laude școala, astăzi elevii susțin probabil cea mai urmărită probă de la Bacalaureat, cea a costumelor de baie.

Încă de la intrarea în sală au fost eliminate din BAC mai multe concurente care au fost prinse cu șosete îndesate în sutien. Profesorii supraveghetori spun că vor fi foarte atenți și orice tentativă de fraudă va fi aspru sancționată. Au fost prinși trei băieți care își băgaseră mingi de tenis în slip, lor urmând să le fie interzisă intrarea la BAC pentru următoarele două sesiuni.

Elevii spun însă că și anul acesta au constatat că unii au pile. ”A intrat o colegă care zici că e scândură, cu flocii pe afară din slip, că ea nu se epilează, și i-au dat zece. Păi eu ce să mai zic, că am 90-60-90 și epilată brazilian, dar nu m-au lăsat să arăt la comisie, că cică influențez profeorii. Ca de obicei, sunt promovați ăia cu relații, nu adevăratele valori și nici măcar cei mai ambițioși din liceu”, se plânge Daria, care a luat doar 7 la proba costumelor de baie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 iunie 2023 11:00
Citește mai mult despre: BAC costum baie examen pile slip

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult