Bacăul, din nou fără apă! Un MIG s-a prăbușit peste țeava abia reparată

Problemele par să nu se sfârșească pentru locuitorii Bacăului. La nici câteva zile de la repararea țevii de apă care asigura hidratarea întregului oraș, un MIG 21 LACER care efectua un zbor de antrenament s-a prăbușit la marginea localității, distrugând din nou conducta. Pilotul a reușit să se catapulteze dar s-a încurcat în cablurile de înaltă tensiune și a rămas și jumătate de oraș fără curent.

„Echipe mixte formate din angajați ai primăriei și ai companiei de Apă inspectează în acest moment zona pentru a evalua pagubele. Din păcate nu ne putem apuca imediat de reparare pentru că, in timpul escavării și ridicării bucăților de avion am descoperit și câteva proiectile neexplodate din primul și al doilea război mondial”, a declarat primarul Bacăului. 

Experții militari care au analizat zona au confirmat că este vorba de un avion MIG 21 Lancer, acesta fiind identificat după bucățile de scoci cu care era izolată cabina pilotului. Acesta era un ofițer experimentat, cu peste 8000 de ore de zbor, care participase la numeroase misiuni internaționale și a încercat să redreseze avionul astfel încât să nu lovească vreun civil înainte de prăbușire. Pilotul spune că până la venirea echipelor de salvare să-l elibereze din cablurile încâlcite doi locuitori din zonă i-au furat ghetele și ciorapii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 iulie 2018 16:20
Citește mai mult despre: apa bacau mig

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult