Back to the Future! Un moș a apărut la ușa unui român și i-a cerut întreținerea pe ultimii 30 de ani

Ziua „Back to the Future” nu a reprezentat un semn bun pentru un român din cartierul bucureștean Berceni. Acesta s-a trezit la ușă cu un moș agitat, îmbrăcat în halat de savant și cu un chitanțier în mână, care i-a cerut să plătească întreținerea pe care n-o mai achitase din 1985!

„A fost șocant pentru mine, vă dați seama, eu știam că de-aia am murit la Revoluție, să nu mai trebuiască să plătim întreținerea, această rămășită a tristei moșteniri comuniste. Dar moșul nu și nu, tot trăgea de mine că am de dat, cu dobândă, vreo două miliarde de lei”, a spus românul afectat de această tristă situație. Acesta plănuiește acum să construiască o mașină a timpului pentru a se putea întoarce în 1965, să-ți despartă părinții astfel încât să nu se mai nască niciodată.

„Pentru mine soluția e simplă. Mă voi întoarce în timp, în 1965, când părinții mei s-au cunocut la un bal în cinstea lui Gheorghe Gheorghiu Dej, și-i voi împiedica să se cupleze. Astfel, eu nu mă voi fi născut niciodată și astfel nu va trebui să plătesc niciodată întreținerea, nici în trecut, nici în viitor”, a spus românul. Deja construcția unei mașini a timpului a început în fața blocului, primele probe arătând că funcționează la fel ca un DeLorean, în sensul că scoate foarte mult fum când deschizi ușa.

Scris de Eftimie
21 octombrie 2015 10:10

Alte articole

Vezi mai mult