Back to the Future! Un moș a apărut la ușa unui român și i-a cerut întreținerea pe ultimii 30 de ani

Ziua „Back to the Future” nu a reprezentat un semn bun pentru un român din cartierul bucureștean Berceni. Acesta s-a trezit la ușă cu un moș agitat, îmbrăcat în halat de savant și cu un chitanțier în mână, care i-a cerut să plătească întreținerea pe care n-o mai achitase din 1985!

„A fost șocant pentru mine, vă dați seama, eu știam că de-aia am murit la Revoluție, să nu mai trebuiască să plătim întreținerea, această rămășită a tristei moșteniri comuniste. Dar moșul nu și nu, tot trăgea de mine că am de dat, cu dobândă, vreo două miliarde de lei”, a spus românul afectat de această tristă situație. Acesta plănuiește acum să construiască o mașină a timpului pentru a se putea întoarce în 1965, să-ți despartă părinții astfel încât să nu se mai nască niciodată.

„Pentru mine soluția e simplă. Mă voi întoarce în timp, în 1965, când părinții mei s-au cunocut la un bal în cinstea lui Gheorghe Gheorghiu Dej, și-i voi împiedica să se cupleze. Astfel, eu nu mă voi fi născut niciodată și astfel nu va trebui să plătesc niciodată întreținerea, nici în trecut, nici în viitor”, a spus românul. Deja construcția unei mașini a timpului a început în fața blocului, primele probe arătând că funcționează la fel ca un DeLorean, în sensul că scoate foarte mult fum când deschizi ușa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 octombrie 2015 10:10
Citește mai mult despre: back to the future intretinere

Alte articole

Vezi mai mult